Van sterrenchefs en andere horecachef-koks tot hobbykoks: we willen dat iedereen kwaliteit in handen krijgt.
Honderden tevreden horecazaken in België kiezen om met onze topproducten te werken. Omdat ze het ook belangrijk vinden om het beste aan hun klanten voor te schotelen. En ze weten dat dat begint bij verse kwaliteitsproducten.
Smakelijk!
Elke dag maken we stappen richting een duurzamere onderneming. Het begint bij de groente en het fruit zelf. Als het kan kiezen we voor groenten en fruit van eigen bodem. Ook het sociaal-maatschappelijke luik verdient onze aandacht. Enkele medewerkers ondersteunen we met Nederlandse opleidingen op de werkvloer.
Meer dan 600 leveringen vertrekken dagelijks vanuit Antwerpen naar hotels, restaurants en cateringzaken in Vlaanderen en Brussel. Groente en fruit leveren we 6 dagen op 7. Voor de kuststreek maken we in de zomermaanden een uitzondering: leveren gebeurt dan ook op zondag!
Dankzij onze logistieke firma Drop-it die gekoeld transporteert ben je zeker van fris fruit en groente.
Dan ben je 6 dagen op 7 welkom in de Cash & Carry-winkel in Antwerpen.
Je doet er gegarandeerd inspiratie op!
Bezoek de Cash & CarrySchrijf je in op onze mailing