Wat doen wij?
Versnijden, wassen en verpakken van salades, groenten en fruit. Zowel machinaal als met de hand. Het snijatelier werd opgericht in 2021 en telt intussen een 20-tal vaste medewerkers.
Taken en verantwoordelijkheden
Je leidt en stuurt de productie. Waarbij je je team steeds blijft stimuleren en motiveren. Tijdens de productie werk je mee terwijl je waakt over de kwaliteit, de netheid en hygiëne maatregelen. Ook controle van afgewerkte producten en bestellingen horen hierbij. Je zorgt dat de bestellingen tijdig worden afwerkt. Daarnaast waak je erover dat alle ruimtes, materiaal en toestellen goed en correct worden onderhouden. Je werkt volgens een vast rooster en rapporteert aan de verantwoordelijke van het snijatelier.
Profiel
Onze gedroomde kandidaat beschikt ook over volgende competenties.
Aanbod
Plaats tewerkstelling
BELGIAN FRESH FOOD
Kielsbroek 4/A5 2020 ANTWERPEN
Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar HR@groothandelclaessens.be